Блог

II Ден – Импланто-протетика
ДЕН II – 21 Септември, 2018г, Петок 16:00 – 20:00 Планирање и изведба на протетската фаза од терапијата Претставување на различните протетски решенија
Прочитај повеќе
I Ден – Импланто-хирургија
ДЕН I – 20 Септември, Четврток 09:00 – 10:00Свечено отворање и појадок10:00 – 10:30Вовед; Историја и развој на имплантологијата; Инженерски аспекти на
Прочитај повеќе
8ми Конгрес на стоматолозите од Македонија и Implantologia Basica 4
На огромно и обострано задоволство, успешната приказна на Implantologia Basica продолжува и годинава на претстојниот 8ми Конгрес на Стоматолозите од
Прочитај повеќе
Нова Дентал Груп, дел од проектот “Мој Карпош – Моја Картичка”
На ден 13.07.2018 година, на тенискиот клуб во хотелот „Александар Палас“,пред околу стотина претставници од бизнис секторот кој делува на
Прочитај повеќе
Стручна посета на клиниката Арс Салутарис, Загреб
На 18 и 19 Jуни 2018 година, Спец. Д-р. Данчо Бизевски имаше професионална посета на една од најдборите стоматолошки  клиники
Прочитај повеќе
IX Симпозиум со меѓународно учество на здружението на специјалисти по орална хирургија на Македонија
На 9.06.2018 во просториите на Жан Митрев Клиник, се одржа IX Симпозиум со меѓународно учество на специјалисти по орална хирургија. На
Прочитај повеќе