Блог

Брзи рутински тестови за Sars – Cov 2, за секој пациент и секоја стоматолошка интервенција
Безбедна стоматологија, голема доверба, и здрави пациенти се постулатите по кои се води нашата здравствена установа уште од самите почетоци
Прочитај повеќе
Втор Меѓународен Конгрес по орална хирургија и имплантологија
Вториот Меѓународен Конгрес на Специјалисти по орална хирургија, годинава се одржа во посебни и несекојдневни услови. На конгресот со свои
Прочитај повеќе
Интервју на Др. Данчо Бизевски за Женски Магазин
Во време на пандемијата поради опасноста од ширењето на вирусот Ковид-19, запре работата на стоматолозите. Работеа само за оние пациенти
Прочитај повеќе
Прва онлајн конференција по орална хирургија и имплантологија
На 23 Април 2020 година, Спец. Др. Данчо Бизевски, се претстави со свое излагање и предавање на една од првите
Прочитај повеќе
Светски ден на здравјето
Почитувани, Во денови кога човештвото стои исправено пред еден од најголемите предизвици во историјата, важноста на човековото здравје е поставена
Прочитај повеќе
Известување за режим на мирување
Почитувани пациенти, Согласно задолжението од Министерство за здравство на Република Северна Македонија, а со цел заштита на населението и спречување
Прочитај повеќе