Блог

Известување за режим на мирување
Почитувани пациенти, Согласно задолжението од Министерство за здравство на Република Северна Македонија, а со цел заштита на населението и спречување
Прочитај повеќе
Известување за промена на режим и принцип на работа во вонредна состојба- 16.03.2020
СООПШТЕНИЕ!! Почитувани пациенти, Согласно одлуката и препораките од Министерството за здравство и Фондот за здравство на Република Северна Македонија за
Прочитај повеќе
8 ми Меѓународен конгрес на Хрватското друштво за дентална имплантологија – Сплит, Р.Хрватска
Др. Данчо Бизевски заедно со неговиот тим во периодот од 10-12 Октомври 2019,активно учествуваа на 8ми Меѓународен конгрес за дентална
Прочитај повеќе
Implantologia Basica 5 и тимот на Д-р. Бизевски помеѓу студентите на Тетовскиот Универзитет
Како дел од научната програма на 3-тиот Меѓународен Конгрес на медицински науки организиран од Тетовскиот Универзитет во хотел Метропол, Охрид,
Прочитај повеќе
Д-р. Данчо Бизевски, дел од Lake Como Institute, под раководство на врвниот хирург и професор Tiziano Testori
Спец. Д-р. Данчо Бизевски, со поддршлка од Везика и Biohorizons ја имаше честа да биде дел од Lake Como Institute
Прочитај повеќе
IV Ден – Следење хирургија во живо (Live Surgery)
Круна на курсот Implantologia Basica 4, претставува следењето хирургија во живо преку посебна видео конекција во реално време. Учесниците на
Прочитај повеќе