Блог

Academia Implantologia
Континуираната едукација, споделувањето на знаењата и искуствата со колегите се можеби најфундаменталниот сегмент од развојот на современата медицина. Тие се
Прочитај повеќе
Прво семејно приватно здравствено осигурување во Нова Дентал Груп
Почитувани пациенти, Ве известуваме дека од ноември  2017 година нашата клиника Нова Дентал Груп склучи договор за Прво     
Прочитај повеќе
Отворање на Нова Дентал Груп
Почитувани пациенти и соработници, На 30.11.2017 година во Хотел Солун – Скопје се оддржа официјалното отворање на клиниката Нова Дентал
Прочитај повеќе
Во новата клиника
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Ве известуваме дека новата клиника Нова Дентал Груп започна со работа на
Прочитај повеќе
Симпозиум на доктори по дентална медицина на Бугарија
На 01.07.2017 година во конференциската сала на хотел Теодора Палас во Русе, Бугарија се оддржа Симпозиум на доктори по дентална
Прочитај повеќе
Известување
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Во нашето 7годишно постоење ја стекнавме вашата доверба да бидете наши пациенти
Прочитај повеќе