Блог

Во новата клиника
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Ве известуваме дека новата клиника Нова Дентал Груп започна со работа на
Прочитај повеќе
Симпозиум на доктори по дентална медицина на Бугарија
На 01.07.2017 година во конференциската сала на хотел Теодора Палас во Русе, Бугарија се оддржа Симпозиум на доктори по дентална
Прочитај повеќе
Известување
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Во нашето 7годишно постоење ја стекнавме вашата доверба да бидете наши пациенти
Прочитај повеќе
Дентална Академија “Родопи”
Годинава од 4-5 март по деветти пат се оддржа Денталната Академија Родопи 2017. На неа учествуваа доктори од Република Бугарија
Прочитај повеќе
Implantologia Basica #2
Почитувани колеги, соработници и учесници на Implantologia Basica #2, Изминаа две недели од завршувањето на школата за имплантологија во организација на
Прочитај повеќе
НДГ на IMPLANTOLOGIA BASICA #2
Нова Дентал Груп заедно со Спец.Д-р Данчо Бизевски повторно учествува на вториот по ред курс по имплантологија, организиран од Vesica,
Прочитај повеќе