Блог

Дентална Академија “Родопи”
Годинава од 4-5 март по деветти пат се оддржа Денталната Академија Родопи 2017. На неа учествуваа доктори од Република Бугарија
Прочитај повеќе
Implantologia Basica #2
Почитувани колеги, соработници и учесници на Implantologia Basica #2, Изминаа две недели од завршувањето на школата за имплантологија во организација на
Прочитај повеќе
НДГ на IMPLANTOLOGIA BASICA #2
Нова Дентал Груп заедно со Спец.Д-р Данчо Бизевски повторно учествува на вториот по ред курс по имплантологија, организиран од Vesica,
Прочитај повеќе
Доживотна гаранција за денталните импланти
Нова Дентал дава доживотна гаранција за поставените импланти.
Прочитај повеќе
Nova Dental Group & Diners Club International
Почнувајќи од 01.09.2012 година сите наши пациенти кои имаат Diners Club International картички сите услуги можат да ги плаќаат до
Прочитај повеќе
Договор со ФЗОМ
ПЗУ Нова Дентал Груп склучи договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија за услугите од општа стоматологија. Сите пациенти,
Прочитај повеќе