Отворање на Нова Дентал Груп

Почитувани пациенти и соработници,

На 30.11.2017 година во Хотел Солун – Скопје се оддржа официјалното отворање на клиниката Нова Дентал Груп. Настанот се состоеше од  свечен прием, времеплов за нашата установа, обраќање на Спец.Др.Данчо Бизевски и доделување на Плакети и Благодарници за посебни заслуги и развој на Нова Дентал Груп. Присуството на огромниот број на луѓе и институции беше доказ за почитта што ја ужива Нова Дентал Груп. Меѓу присутните беа и Заменик министерот за здравство Др.Гоце Чакаровски, Заменикот министерот за информатика Александар Бајдевски, Претседателот на Здружението на ортодонти Проф.Др.Габриела Чучкова, претставници на Промедика, претставници на Мак Медика, специјалистички и општи стоматолошки ординации – соработници на Нова Дентал Груп, како и многу други.  

Спец.Др.Николче Маркоски -орален хирург            
Проф.Др.Драгољуб Арсовски – Генерален директор на ТТК Банка
 Проф.Др.Соња Еленчевска Апостолска-Претседател на МСД 
  Проф.Др.Марија Пеева Петревска-Претседател на ЗСОХ
роф.Др.Киро Ивановски-Декан на Стоматолошкиот факултет-Скопје 
Проф.Др.Владимир Поповски-Претседател на Стоматолошка комора на Р.М.
Анастасија Дудеска-Генерален дикретор на СОНИКС   
 Александра, Ева Марија и Теодор Бизевски