НДГ на IMPLANTOLOGIA BASICA #2

Нова Дентал Груп заедно со Спец.Д-р Данчо Бизевски повторно учествува на вториот по ред курс по имплантологија, организиран од Vesica, а поддржан од Biohorizons каде се нуди уникатна шанса докторите да се здобијат со потребните вештини за започнување и унапредување на оралната хирургија и имплантологијата. Ве покануваме да бидете дел од овој настан кој ќе биде во времетраење од 3 дена, а ќе се оддржи во Хотел Мериот.

Види повеќе за настанот тука