Nova Dental Group & Diners Club International

Почнувајќи од 01.09.2012 година сите наши пациенти кои имаат Diners Club International картички сите услуги можат да ги плаќаат до 6 рати без камата. Истовремено сите кориснници на Динерс Клуб секоја среда и петок во неделата ќе добијат 10% попуст на сите услуги во Nova Dental Group.