Дентален туризам

Македонските стоматолози веќе долго време се признати по нивниот квалитет и стручност, кои во никој случај не заостануваат во современите светски стоматолошки трендови, но и по значително попристапни цени за стоматолошките услуги во однос на еден дел од европските земји

Квалитет и сигурноста во Клиниката Нова Дентал препознава сè повеќе заинтересирани пациенти секој ден од најблиските европски земји. За да можеме да одговориме на зголемената побарувачка за услуги на нашите специјалисти за стоматолози во најкус можен рок, решивме да ги обновиме нашите сместувачки капацитети во Скопје. Направивме три нови , модерно опремени стоматолошки сали, во кои грижата за вашето здравје и убава насмевка им е доверена на високо обучени професионалци од сите области на стоматолошката медицина. Ова го прави патувањето од првиот контакт до напуштањето на нашите клиники со нова насмевка уште пократко, затоа што вашето време е драгоцено и ние се грижиме за тоа.

Нашата клиника е специјализирана за стоматологија, орална хирургија и имплантологија со долгогодишно искуство и високо квалификуван персонал. Со континуирано образование и примена на најновите технологии, ние сме познати како водечки во нашата област за стоматолошки услуги,орална хирургија и имплантологија како и естетска стоматологија.

Патување со стоматолошки туризам во Македонија

Ние им нудиме на сите пациенти стоматолошки пакет СЕ НА ЕДНО МЕСТО, кој вклучува професионална стоматолошка работа по специјални цени. Со овој пакет имате можност да го посетите прекрасниот Кањон Матка, планината Водно , старата скопска чаршија , посета на градот Охрид. Дојдете во Скопје и вратете се од одморот со убавата и здрава насмевка.

Нашиот пакет за стоматолошки туризам вклучува:

Консултации – Првиот чекор е да дадете професионална и целосна проценка на вашата забна состојба и да ви предложам најдобро решение во однос на вашите потреби и проблеми.

Договор за термин – По консултација, ќе го утврдиме должината на третманот, како и датумот и времето за посета на нашиот центар, сите податоци за вашиот распоред и активности за патување. Вие ке ја добиете нашата најдобра достапна понуда.

 Аранжмани за патување, сместување и транспорт

Нашите услуги вклучуваат аранжмани за патување и сместување во Македонија во хотел со вклучување на бесплатни услуги за превоз од аеродромот, и транспортни услуги до нашиот центар.

Уживањето во престојот во Македонија, ви дава исклучително и незаборавно искуство . Одморете ги телото и душата во прекрасната природа.

Враќање дома со среќна насмевка

Врати се дома поздраво и посреќно со нова насмевка. Ние ви даваме гаранција за нашата работа и се грижиме за вас дури и по третманот со препорака за редовен годишен преглед.