15.12.16
Нова Дентал Груп заедно со Спец.Д-р Данчо Бизевски повторно учествува на вториот по ред курс по имплантологија,…
13.12.16
Нова Дентал дава доживотна гаранција за поставените импланти.  
13.12.16
Почнувајќи од 01.09.2012 година сите наши пациенти кои имаат Diners Club International картички сите услуги можат да ги…
13.12.16
ПЗУ Нова Дентал Груп склучи договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија за услугите од општа…