08.09.18
  На огромно и обострано задоволство, успешната приказна на Implantologia Basica продолжува и годинава на претстојниот…
14.07.18
На ден 13.07.2018 година, на тенискиот клуб во хотелот „Александар Палас“,пред околу стотина претставници од бизнис…
30.06.18
На 18 и 19 Jуни 2018 година, Спец. Д-р. Данчо Бизевски имаше професионална посета на една од најдборите стоматолошки  …
28.06.18
На 9.06.2018 во просториите на Жан Митрев Клиник, се одржа IX Симпозиум со меѓународно учество на специјалисти по…
18.05.18
Континуираната едукација, споделувањето на знаењата и искуствата со колегите се можеби најфундаменталниот сегмент од…
20.12.17
 Почитувани пациенти,  Ве известуваме дека од ноември  2017 година нашата клиника Нова Дентал Груп склучи договор за…
06.12.17
Почитувани пациенти и соработници, На 30.11.2017 година во Хотел Солун - Скопје се оддржа официјалното отворање на…
03.11.17
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Ве известуваме дека новата клиника Нова Дентал Груп започна со…
04.07.17
На 01.07.2017 година во конференциската сала на хотел Теодора Палас во Русе, Бугарија се оддржа Симпозиум на доктори по…
25.05.17
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Во нашето 7годишно постоење ја стекнавме вашата доверба да…
20.03.17
Годинава од 4-5 март по деветти пат се оддржа Денталната Академија Родопи 2017. На неа учествуваа доктори од Република…
09.01.17
Почитувани колеги, соработници и учесници на Implantologia Basica #2, Изминаа две недели од завршувањето на школата за…