16.11.18
Како дел од научната програма на 3-тиот Меѓународен Конгрес на медицински науки организиран од Тетовскиот Универзитет…
31.10.18
Спец. Д-р. Данчо Бизевски, со поддршлка од Везика и Biohorizons ја имаше честа да биде дел од Lake Como Institute во…
16.09.18
Круна на курсот Implantologia Basica 4, претставува следењето хирургија во живо преку посебна видео конекција во реално…
15.09.18
ДЕН III – 22 Септември, 2018г,Сабота. 16:00 – 20:00 Тераписко планирање и форум Основи на радиографската евалуација на…
13.09.18
ДЕН II – 21 Септември, 2018г, Петок 16:00 – 20:00 Планирање и изведба на протетската фаза од терапијата.…
10.09.18
ДЕН I - 20 Септември, Четврток 09:00 – 10:00 Свечено отворање и појадок 10:00 – 10:30 Вовед; Историја и развој на…
08.09.18
  На огромно и обострано задоволство, успешната приказна на Implantologia Basica продолжува и годинава на претстојниот…
14.07.18
На ден 13.07.2018 година, на тенискиот клуб во хотелот „Александар Палас“,пред околу стотина претставници од бизнис…
30.06.18
На 18 и 19 Jуни 2018 година, Спец. Д-р. Данчо Бизевски имаше професионална посета на една од најдборите стоматолошки  …
28.06.18
На 9.06.2018 во просториите на Жан Митрев Клиник, се одржа IX Симпозиум со меѓународно учество на специјалисти по…
18.05.18
Континуираната едукација, споделувањето на знаењата и искуствата со колегите се можеби најфундаменталниот сегмент од…
20.12.17
 Почитувани пациенти,  Ве известуваме дека од ноември  2017 година нашата клиника Нова Дентал Груп склучи договор за…