Отворање на Нова Дентал Груп

Почитувани пациенти и соработници,

На 30.11.2017 година во Хотел Солун - Скопје се оддржа официјалното отворање на клиниката Нова Дентал Груп. Настанот се состоеше од  свечен прием, времеплов за нашата установа, обраќање на Спец.Др.Данчо Бизевски и доделување на Плакети и Благодарници за посебни заслуги и развој на Нова Дентал Груп. Присуството на огромниот број на луѓе и институции беше доказ за почитта што ја ужива Нова Дентал Груп. Меѓу присутните беа и Заменик министерот за здравство Др.Гоце Чакаровски, Заменикот министерот за информатика Александар Бајдевски, Претседателот на Здружението на ортодонти Проф.Др.Габриела Чучкова, претставници на Промедика, претставници на Мак Медика, специјалистички и општи стоматолошки ординации - соработници на Нова Дентал Груп, како и многу други.  

Данчо

Видео

 

 

 

 

 

 

 

 

dragoljubниколче

Спец.Др.Николче Маркоски -орален хирург                                                                      Проф.Др.Драгољуб Арсовски - Генерален директор на ТТК Банка
sonja

peeva

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Проф.Др.Соња Еленчевска Апостолска-Претседател на МСД                                                                        Проф.Др.Марија Пеева Петревска-Претседател на ЗСОХ

popovski

dekan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Проф.Др.Киро Ивановски-Декан на Стоматолошкиот факултет-Скопје                    Проф.Др.Владимир Поповски-Претседател на Стоматолошка комора на Р.М.                                                                                                                                          

ankaфамилијата

 

 

 

 

 

 

 

 

                     

 

                Анастасија Дудеска-Генерален дикретор на СОНИКС                                                                                          Александра, Ева Марија и Теодор Бизевски

 

публика