16.09.18
Круна на курсот Implantologia Basica 4, претставува следењето хирургија во живо преку посебна видео конекција во реално…
15.09.18
ДЕН III – 22 Септември, 2018г,Сабота. 16:00 – 20:00 Тераписко планирање и форум Основи на радиографската евалуација на…
13.09.18
ДЕН II – 21 Септември, 2018г, Петок 16:00 – 20:00 Планирање и изведба на протетската фаза од терапијата.…
10.09.18
ДЕН I - 20 Септември, Четврток 09:00 – 10:00 Свечено отворање и појадок 10:00 – 10:30 Вовед; Историја и развој на…
08.09.18
  На огромно и обострано задоволство, успешната приказна на Implantologia Basica продолжува и годинава на претстојниот…
14.07.18
На ден 13.07.2018 година, на тенискиот клуб во хотелот „Александар Палас“,пред околу стотина претставници од бизнис…
30.06.18
На 18 и 19 Jуни 2018 година, Спец. Д-р. Данчо Бизевски имаше професионална посета на една од најдборите стоматолошки  …
28.06.18
На 9.06.2018 во просториите на Жан Митрев Клиник, се одржа IX Симпозиум со меѓународно учество на специјалисти по…
18.05.18
Континуираната едукација, споделувањето на знаењата и искуствата со колегите се можеби најфундаменталниот сегмент од…
20.12.17
 Почитувани пациенти,  Ве известуваме дека од ноември  2017 година нашата клиника Нова Дентал Груп склучи договор за…
06.12.17
Почитувани пациенти и соработници, На 30.11.2017 година во Хотел Солун - Скопје се оддржа официјалното отворање на…
03.11.17
Почитувани пациенти и соработници на Нова Дентал Груп, Ве известуваме дека новата клиника Нова Дентал Груп започна со…