Контакт

Работно време

Понеделник – Петок 09:00 – 20:00

Сабота 09:00 – 15:00

Недела затворено

Контакт информации

Варшавска бр. 4, Скопје, Р. Македонија

+389 (2) 20 60 666

+389 (2) 20 60 999

е-пошта: novadentalgroup@gmail.com

Мапа

Контакт форма